fbpx
Начало » Новини » Направете своите занимания по интереси най-интересната част от деня за учениците

Направете своите занимания по интереси най-интересната част от деня за учениците

И тази  учебна година Тинузавър ще присъства в много български училища и ще зарадва децата с интересни проекти, които да реализират в клубовете по Занимания по интереси.

Заниманията по интереси развиват ключови умения у децата, насърчават креативното им мислене, събуждат интереса им към иновациите и им дават възможност да използват наученото в редовните учебни часове и на практика. Ето защо нашите комплекти са толкова подходящи – те са индивидуални, състоят се от електронни платки и компоненти и с помощта на поялник всяко дете може да си сглоби миниатюрен компютър, а след това да го програмира.

Учениците могат да приложат наученото в часовете по математика, информатика, физика или биология и използвайки креативното си мислене да се докоснат до необятните възможности, които им предлага новия свят на науката и технологиите.

Както знаете има изискване минимум 40% от Заниманията по интереси да са ориентирани към STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) и по-точно в направленията „Дигитална креативност“, „Природни науки“, „Математика“ и „Технологии“. И тъй като нашите комплекти се вписват напълно в концепцията за STEM, подготвихме страница на нашия сайт, където да получите по-подробна информация как да превърнете Заниманията по интереси в един от най-интересните часове за вашите ученици.

Вашият коментар

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.